To spletno mesto za svoje delovanje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljno uporabo spletnega mesta se strinjate z našimi spletnimi piškotki. close

Varstvo vaših osebnih podatkov in plačila

Zavezujemo se k varovanju vaših osebnih podatkov. Vaše podatke obdelujemo podatke le na osnovi zakonskih določil  in na osnovi GDPR (GDPR je kratica za General Data Protection Regulation oz. za Splošno uredbo EU o varstvu podatkov. Vaše zbrane osebne podatke bomo uporabljali izključno za opravljanje storitev, ki jih ponujamo in ne bomo pod nobenim pogojem brez dovoljenja uporabnika posredovali osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. Oz ne bomo omogočili tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov ponudnika (prodajalca).

Vsi osebni in drugi podatki, ki nam jih boste posredovali, kot tudi ob naročilu nakupa izdelkov, vključno z vsebino naročil, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Teh podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Podatkov uporabnikov ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo soglašal. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Dostavni službi Pošta Slovenije in DPD  bomo zaupali le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov podatki o prejemniku,  naslov za dostavo. Telefonsko številko uporabnika za lažjo dostavo bomo posredovali dostavni službi le z izrecno privolitvijo uporabnik. Prek elektronske pošte bomo stopili v stik z uporabnikom, če bo to potrebno za izvedbo nakupa, ali prek kontaktne telefonske številke.

V spletni trgovini www.catonex.si smo poskrbeli za varnost transakcij in plačevanja, zato uporabljamo RapidSSL varnostni certifikat. Podatki, so varni zaradi šifriranja podatkov, ki v danem trenutku potekajo med strežnikom Ponudnika in uporabnikom. 

SSL certifikat omogoča zaščito prenosa podatkov med Ponudnikom in uporabnikom, saj poskrbi za varnost in kodiranje podatkov preko SSL (Secure Socket Layer) protokola.